Climo

Climo

Med næsten 50 års erfaring og massevis af referenceprojekter viser Climo produkterne sin styrke i markedet. Climo er kendetegnet af en høj kvalitet og funktionalitet, men også af et smukt design og hensynene til såvel det sterile miljø, som den sikkerhed der skal være for personalet.

eksperter inden
for totalindretning
i sundhedsektoren.

Vi udvikler spændende løsninger i alle klinikkens lokaler med et unikt dansk design, og fortsat med fokus på høj kvalitet, holdbarhed, ergonomi og hygiejne.


Vi kan være med fra start til slut. Fra det rå lokale, over farvevalget, til selve indretningen med lys, møbler og spændende designløsninger, og til den friske buket blomster møder den første klient i receptionen

vores mange års
erfaring har givet mange referencer.

Fra vores egen fabrik producerer vi skræddersyede inventarindretninger af såvel klinikrum som personalerum. Endvidere har vi indrettet venteværelser og receptionsområder hos klinikker over det meste af Skandinavien, Tyskland, Benelux og mange andre steder.

vi har et stort udvalg af produkter inden for din branche.

Alt efter af dine behov for indretning af klinikken har vi udviklet en serie af Climo produkter, som er tilpasset og afprøvet på tandlægeklinikker. Alle skuffer kan individuelt indrettes med vores store udvalg af skuffeindsatser.