Climo

Climo

Danish Healthcare Design er specialisten i moderne klinikindretning. De danskproducerede Climo klinik indretningsløsninger er af meget høj standard, har lækkert design og har fokus på funktionel ergonomisk klinikindretning. Klinik indretningerne er velegnede til tandlæger, læger, speciallæger, dyrlæger, laboratorier, hospitaler og sundhedshuse.

eksperter inden for klinikindretning i sundhedssektoren

Vi udvikler skræddersyede klinik indretningsløsninger i alle klinikkens lokaler med unikt dansk design, høj kvalitet, holdbarhed, ergonomi og hygiejne.

Vi er med hele vejen når du skal beslutte dig for indretning af din klinik. Fra det rå lokale, over farvevalget, til selve indretningen med lys, møbler og spændende designløsninger. Vor indretningsløsninger har klienter og medarbejderes trivsel i højsædet.

Vores mange års erfaring med klinikindretning kommer dig til gode

Vore produkter tager udgangspunkt i at skabe det bedste ergonomiske arbejdsmiljø og perfekte rammer for klienterne.

Fra venteværelset til undersøgelsesrum.

Vor klinikindretning benyttes i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Benelux og mange andre steder.

stort udvalg af inventar til klinikker og venteværelser

Blandt vore mange produkter til klinikindretning kan du vælge mellem en lang række af møbler og inventar. Vore klinik inventar løsninger passer til både klinik, reception, venteværelse, undersøgelsesrum og sterile rum.

Climo løsninger til klinikindretning indbefatter overskabe, underskabe, mobilskabe, dispenserskabe, hygiejneskabe, affaldsskabe, personaleskabe, skuffeindsatser, bordplader, skriveborde, receptionsskranker, mobilskabe med mere.