Inform

Inform

Inform produktserierne er skabt på baggrund af tandklinikkens ønsker til en funktionel og holdbar klinikinventar løsning. Alle inventar elementer kan individuelt indrettes og skufferne kan tilpasses med vores unikke sortiment af skuffeindsatser.

eksperter inden
for totalindretning
i sundhedsektoren.

Vi udvikler spændende indretnings- og inventarløsninger i alle klinikkens lokaler. Vores inventar er unikt dansk design med fokus på høj kvalitet, holdbarhed, ergonomi og hygiejne.

Vi kan være med fra start til slut. Fra det rå lokale, over farvevalget, valg af inventar, til selve indretningen med lys, møbler og spændende designløsninger, og til den friske buket blomster møder den første klient i receptionen.

vores mange års erfaring med inventar fremstilling har givet mange referencer.

Fra vores egen fabrik producerer vi skræddersyede inventar indretninger til såvel klinikrum som personalerum. Endvidere har vi indrettet venteværelser og receptionsområder hos klinikker over det meste af Skandinavien, Tyskland, Benelux og mange andre steder.

vi har et stort udvalg af inventar til tandlæger, læger og sundhedshuse

Alt efter af dine behov for indretning af klinikken har vi udviklet en serie af Inform inventar løsninger, som er tilpasset og afprøvet på tandlægeklinikker.

Inform inventar indbefatter overskabe, underskabe, mobilskabe, dispenserskabe, hygiejneskabe, affaldsskabe, personaleskabe, skuffeindsatser, bordplader, skriveborde, receptionsskranker, mobilskabe med mere.