Inform

Inform

Inform produktserierne er skabt til, på baggrund af tandklinikkens ønsker og ideer, at kunne skræddersy en løsning, der opfylder ethvert behov for funktionalitet og holdbarhed. Alle skuffer kan individuelt indrettes med vores unikke sortiment af skuffeindsatser.

eksperter inden
for totalindretning
i sundhedsektoren.

Vi udvikler spændende løsninger i alle klinikkens lokaler med et unikt dansk design, og fortsat med fokus på høj kvalitet, holdbarhed, ergonomi og hygiejne.

Vi kan være med fra start til slut. Fra det rå lokale, over farvevalget, til selve indretningen med lys, møbler og spændende designløsninger, og til den friske buket blomster møder den første klient i receptionen.

vores mange års
erfaring har givet mange referencer.

Fra vores egen fabrik producerer vi skræddersyede inventarindretninger af såvel klinikrum som personalerum. Endvidere har vi indrettet venteværelser og receptionsområder hos klinikker over det meste af Skandinavien, Tyskland, Benelux og mange andre steder.

vi har et stort udvalg af produkter inden for din branche.

Alt efter af dine behov for indretning af klinikken har vi udviklet en serie af Inform koncepter, som er tilpasset og afprøvet på tandlægeklinikker.