18. APRIL

Nyt samarbejde mellem Rumas A/S og Danish Healthcare Design A/S

nye muligheder for at sikre den totale indretning af fremtidens klinikker og sundhedshuse.

Etablering af formelt samarbejde giver helt nye muligheder for at sikre den totale indretning af fremtidens klinikker og sundhedshuse. Det er ideen med et nyt samarbejde mellem Rumas og Danish Healthcare Design.
”Vores erfaring fra indretning af klinikker og klinikrum til alle dele af sundhedssektoren tilføres en ny dimension gennem samarbejdet med Rumas, og deres indretningsarkitekter, der har mangeårig designerfaring fra indretning af erhvervslokaler, kontorer, møderum, receptioner, garderober, kantiner og loungeområder”, siger projektdirektør Mia G. Thomsen fra Danish Healthcare Design.

fra det rå lokale til den friske buket blomster møder den første klient i receptionen.

”Vi vil med dette samarbejde kunne udvikle spændende løsninger i alle klinikkens lokaler med et unikt dansk design, og fortsat med fokus på høj kvalitet, holdbarhed, ergonomi og hygiejne.
Vi kan være med fra start til slut. Fra det rå lokale, over farvevalget, til selve indretningen med lys, møbler og spændende designløsninger, og til den friske buket blomster møder den første klient i receptionen”.

Adm. direktør hos Rumas Line Søe ser frem til samarbejdet, og muligheden for at få kontakt til et nyt segment og til nye eksportmarkeder. ”Vi ser gode forretningsmæssige muligheder og glæder os til et spændende samarbejde med en virksomhed, der som os selv har fokus på design og høj kvalitet”.
Kontakten til sundhedssektoren sker via Danish Healthcare Designs salgs- og projektorganisation og selskabets internationale forhandlernetværk.


For yderligere information:

Danish Healthcare Design A/S Rumas A/S,
Mia G. Thomsen Line Søe
Projektdirektør Adm. direktør
Mobil tlf. 40 27 18 77 tlf. 98 18 11 55

 

om Rumas - en verden af kvalitet og lækkert dansk design.

Møbler på arbejde, kontorstole på job, rundborde til samtaler, skabe der giver overblik, reoler der skaber overskud, skranker der byder pænt velkommen, stole der kan stables, materialer der giver bedre indeklima, overflader der hæmmer lyd og bryder sollysets refleksioner, design der signalerer innovation og effektivitet, holdbarhed og kvalitet skabt på egen møbelfabrik i Danmark. Velkommen til det helt store udvalg.
Hos Rumas er vi eksperter i at lave specialinventar. Vi besidder en bred vifte af kompetencer, da vi både har arkitekter, snedkere og smede ansat. Vores møbler produceres på egne værksteder i Aalborg, og da der ikke er langt imellem leddene, sikrer vi en effektiv arbejdsproces.

Alle vores møbler bliver produceret efter ordre med udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker. Vores værdier bygger på en årelang tradition for kvalitet og en sans for godt design samt håndværk.
Hos Rumas sælger vi ikke stole, skuffer og reoler. Vi sælger arbejdsglæde, identitet og sjæl. Design skal ikke bare se godt ud. Det skal virke. Det skal inspirere. Og det skal bidrage. Det kalder vi DESIGN AT WORK.

Nyheder
  • 09. MAJ
    Danish Healthcare Design har gennem det sidste års tid arbejdet målrettet mod tiltag, som optimerer alle lag i virksomheden..........
  • 09. MAJ
    Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer NIR er udarbejdet med henblik på tilpasning og ajourføring af infektionshygiejniske retningslinjer på sygehuse og i primærsektoren............
  • 23. JANUAR
    Herunder kan du finde ud af om vi udstiller i nærheden af dig.
Nyheder