09. MAJ

ISO

ISO Certificering

Danish Healthcare Design har gennem det sidste års tid arbejdet målrettet mod tiltag, som optimerer alle lag i virksomheden, og vi er stolte over at kunne meddele, at vi er blevet ISO 9001:2015 certificeret.

 

Området vi er certificeret inden for er: SALG, DESIGN OG PRODUKTION AF INVENTAR TIL SUNDHEDSSEKTOREN.

Certifikatet kan hentes under Downloads

Nyheder
  • 09. NOVEMBER
    Vi glæder os til at deltage som udstiller på LÆGEDAGE 2021 d. 15. – 19. november. Besøgende på Lægedage får mulighed for at tage en tur i vores virtuelle 3D showroom, hvor man ved selvsyn kan se og opleve de mange klinikindretnings- og produktmuligheder. Vi står klar med råd og vejledning på stand A-006B – kig gerne forbi.
  • 07. JUNI
    Så er vores populære hygiejne serie efter længere tids fravær tilbage på lageret – i en ny og forbedret udgave, og nu også med mulighed for at sætte den berøringsfri dispenser på en stander i samme design.
  • 09. MAJ
    Danish Healthcare Design har gennem det sidste års tid arbejdet målrettet mod tiltag, som optimerer alle lag i virksomheden..........
Nyheder