09. MAJ

NIR

NIR Tandklinikker

Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer
NIR er udarbejdet med henblik på tilpasning og ajourføring af infektionshygiejniske retningslinjer på sygehuse og i primærsektoren.
Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR), tidligere Råd og anvisninger udgives af Central Enhed for Infektionshygiejne.
Anvisningerne er rettet til hele sundhedssektoren inklusive praktiserende læger, hjemmesygeplejersker, tandlæger og andet.
NIR er udarbejdet i et samarbejde med en faglig arbejdsgruppe og været i høring i de relevante faglige selskaber og andre parter, herunder Danske Regioner og Kommunernes Landsforening.
Hent mere materiale her: https://hygiejne.ssi.dk/formidling/hent-materiale
Der er udarbejdet retningslinier for Tandklinikker specifikt.
Hent dem her NIR Tandklinikker

Nyheder
  • 20. DECEMBER
    Vi glæder os til juleferien. Den kommer efter en hektisk afslutning på året med STORE projekter. Som altid - har vi i samarbejde med vores forhandlere leveret velfungerende klinikker, der bare holder og holder og holder...
  • 16. JUNI
    Danish Healthcare Design har gennem det sidste års tid, endnu en gang, arbejdet målrettet mod tiltag, som optimerer alle lag i virksomheden. Det betyder vi kan meddele, at vi er blevet .......
  • 07. JUNI
    Så er vores populære hygiejne serie efter længere tids fravær tilbage på lageret – i en ny og forbedret udgave, og nu også med mulighed for at sætte den berøringsfri dispenser på en stander i samme design.
Nyheder